حسین هاشمی تختی نژاد رئیس کمیته بنادر کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای ساخت اسکله صادراتی مواد معدنی، گفت: متأسفانه کشور تاکنون اسکله صادراتی مختص به مواد معدنی نداشته و این مسئله مشکلاتی را برای صادرات این گونه محصولات ایجاد کرده بود.

صادرات

تشکیل کنسرسیوم صنعتی برای ساخت اسکله صادراتی مواد معدنی

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اخیرا کنسرسیومی با نام شرکت همراه متشکل از 7 شرکت صنعتی اقدام به سرمایه گذاری برای ساخت اسکله صادراتی مواد معدنی کردند، البته این شرکت ها برای اجرای این پروژه مشکلات بسیاری داشتند که این موضوع در نشست اخیر  کمیسیون عمران مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: خوشبختانه پس از برگزاری جلسات و مذاکره با سازمان بنادر، مشکلات مطروحه رفع شد و پروژه مذکور در شرایط کنونی در مرحله جانمایی قرار دارد.

سرمایه گذاری 5 هزار میلیارد تومانی شرکت همراه برای ساخت اسکله صادراتی مواد معدنی

هاشمی تختی نژاد با اشاره به سرمایه گذاری 5 هزار میلیارد تومانی شرکت همراه برای ساخت اسکله صادراتی مواد معدنی، گفت: به طور حتم این پروژه گام بسیار بزرگی برای توسعه صادرات مواد معدنی محسوب می شود.

در شرایط کنونی میزان صادرات مواد معدنی حدود 20 میلیون تن در سال است، حال بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته با بهره برداری از اسکله مذکور، صادرات این محصول به حدود 50 میلیون تن خواهد رسید

رئیس کمیته بنادر کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: در شرایط کنونی میزان صادرات مواد معدنی حدود 20 میلیون تن در سال است، حال بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته با بهره برداری از اسکله مذکور، صادرات این محصول به حدود 50 میلیون تن خواهد رسید./

پایان پیام