احمد انارکی محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری ایران، گفت: ایران دارای تمدن کهن هفت هزار ساله بسیار پیشرفته‌ای است و آثار تاریخی و فرهنگی منحصر به فرد بسیار زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها به جهانیان معرفی شود. 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از کشورهای دنیا آثار طبیعی و تاریخی چندانی ندارند و برای جذب گردشگر و کسب درآمد، آثار مصنوعی ایجاد کرده‌اند و گردشگران زیادی را جذب می‌کنند اما کشور ما به خودی خود دارای آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری ارزنده‌ای است اما آنطور که باید و شاید این ظرفیت‌ها معرفی نمی‌شود.

برای جذب گردشگر سلامت، با کشورها تفاهم‌نامه منعقد شود

وی با تأکید بر اینکه باید جهت نشان دادن تاریخ پرآوازه کشورمان به جهانیان اقدامات اساسی انجام شود، ادامه داد: کشور ما دارای اماکن زیارتی و گردشگری بسیار زیادی است و از سوی دیگر برخی افراد جهت درمان به کشورمان می‌آیند که ما باید از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم و به ویژه آنکه با امضای تفاهم‌نامه‌های متعدد با کشورها، گردشگر سلامت به ایران جذب کنیم.

ضرورت معرفی آثار تاریخی و اماکن گردشگری کشور از سوی رسانه‌ها

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گردشگران با ورود به کشورمان ارز بسیار زیادی را به ایران وارد می‌کنند که در شرایط تحریم بسیار حائزاهمیت است، عنوان کرد: البته بسیاری از کشورهای معاند جمهوری اسلامی، فضای روانی شدیدی را علیه کشورمان راه انداخته‌اند و با تبلیغات منفی خود به دنبال آن هستند که گردشگران به ایران سفر نکنند که رسانه‌ها باید در معرفی آثار تاریخی و اماکن گردشگری کشورمان فعال‌تر عمل کنند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی دیگر از علل ضعف صنعت گردشگری در کشورمان این است که تاکنون ما سازمان گردشگری داشتیم و عملاً مسئولان این سازمان پاسخگو نبودند اما با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آنها باید پاسخگوی نهادهایی چون مجلس باشند و بر این اساس قطعا باید عملکرد بهتری داشته باشند.

انارکی محمدی با اشاره به اینکه باید مشکلات اقتصادی این وزارتخانه مرتفع شود، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در زمان بررسی لایحه بودجه قطعاً به بودجه بخش گردشگری و میراث فرهنگی کشور توجه بیشتری خواهد داشت چرا که تاکنون بودجه این بخش مشخص نبود و این بخش مشکلات زیادی از لحاظ تامین اعتبار داشتند./

پایان پیام