مجید کیانپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اهمیت توسعه حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی، گفت: در شرایط کنونی کشور قابلیت ها و ظرفیت های فراوانی درخصوص صدور خدمات فنی و مهندسی وجود دارد که باید در این عرصه برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.

عمران

اشتغالزایی 3 میلیون نفری برای مهندسان ایرانی با توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورهای جهان می تواند زمینه اشتغال 3 میلیون مهندس ایرانیرا فراهم سازد، اما متأسفانه از این حوزه غافل هستیم و تاکنون به میزان مد نظر پیشرفت صورت نگرفته است.

توانایی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به 55 کشور جهان

وی کاریابی و اشتغال بین المللی را یکی از مهم ترین برنامه های کشورهای مختلف دنیا دانست و گفت: بررسی ها نشان می دهد که ایران می تواند حداقل در 55 کشور، پروژه های عمرانی داشته باشد که این مقدار هم در ارزآوری و هم در کاهش نرخ بیکاری کشور نقش مهم و غیرقابل انکاری خواهد داشت.

کیانپور ادامه داد: پتانسیل جمهوری اسلامی در حوزه خدمات فنی و مهندسی بسیار بالا است اما باید از این بخش حمایت شود و تلاش شود تا ظرفیت های موجود کشور در جهت صدور خدمات فنی و مهندسی استفاده شود.

ظرفیت 40 میلیارد دلاری ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی

ایران ظرفیت صدور خدمات فنی و مهندسی به ارزش 40 میلیارد دلار را دارا است که این تحقق این مسئله می تواند اقتصاد کشور را شکوفا کند

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه محقق شدن صدور خدمات فنی و مهندسی به میزان فروش و صادرات نفت برای کشور ارزآوری به همراه دارد، گفت: ایران ظرفیت صدور خدمات فنی و مهندسی به ارزش 40 میلیارد دلار را دارا است که این تحقق این مسئله می تواند اقتصاد کشور را شکوفا کند.

15 کشور منطقه در اولویت صدور خدمات فنی و مهندسی ایران

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی می توان در گام نخست 15 کشور منطقه را برای صدور خدمات فنی و مهندسی انتخاب کرد و پس از آن کشورهای بین المللی مقاصد دیگر صدور این خدمات خواهند بود.

رئیس کمیته صدور خدمات فنی و مهندسی کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: در شرایط کنونی تمام دستگاه ها از جمله وزارت امور خارجه، وزارت صمت، اتاق بازرگانی و تمام نهادهای تصمیم گیر باید زمینه را برای ارتقا صدور خدمات فنی و مهندسی فراهم کنند./

پایان پیام