محمدخالدی سردشتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره نیاز کشور به سدهای بیشتر و وضعیت سدسازی در استان‍‌‌های مختلف، گفت: از آنجا که ایران کشور کم بارشی است باید برای ذخیره آب فکری کرد لذا سدسازی اصلی‌ترین راه‌حل برای این مشکل است، هرچند سدسازی اقلیم برخی از کشورها را تحت‌شعاع قرار داده و آن‌ها با شکستن سدها، راه‌های دیگری را برای ذخیره آب در پیش گرفته‌اند اما تعداد سدها در ایران هنوز بسیار کم است بنابراین برنامه سدسازی باید در دستور کار مسئولان باشد.

اگرچه سدسازی اقلیم برخی از کشورها را تحت‌شعاع قرار داده و آن‌ها با شکستن سدها، راه‌های دیگری را برای ذخیره آب در پیش گرفته‌اند اما تعداد سدها در ایران هنوز بسیار کم است بنابراین برنامه سدسازی باید در دستور کار مسئولان باشد

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس و دولت در قانون برنامه بودجه‌ سال جاری، اعتباری را برای سدسازی در نظر نگرفته‌اند، افزود: به‌یقین با توجه به‌وقوع حادثه سیل در چندین استان کشور، مسئولان در لایحه بودجه سال آینده برای سدسازی اعتبار در نظر خواهند گرفت.

سدسازی ردیف ملی دارد اما به دلیل در اولویت نبودن اعتباری از بودجه سالانه به آن نمی‌رسد

خالدی با یادآوری اینکه سدسازی در قانون برنامه ششم توسعه کشور مورد تاکید قرار گرفته است، بیان کرد: سدسازی ردیف ملی دارد و معمولا تخصیص آن باید سالانه باشد اما به دلیل در اولویت نبودن این مهم، این تخصیص صورت نمی‌گیرد و اعتباری از بودجه سالانه به آن نمی‌رسد.

وزارت نیرو سدسازی را طی چند سال اخیر تعطیل نکرده است

وی با اعتقاد به اینکه وزارت نیرو سدسازی را طی چند سال اخیر تعطیل نکرده است، اظهار کرد: وزارت نیرو دولت دوازدهم برای تامین آب شرب، کشاورزی، صنعت، برق و... اقدام به سدسازی کرده است.

سدسازی باید با توجه به نیاز استان‌ها اولویت‌بندی شوند

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سدسازی باید با توجه به نیاز استان‌ها اولویت‌بندی شوند، اضافه کرد: استان‌های آسیب دیده از سیل و استان‌هایی که درآمد نخست آن‌ها از کشاورزی است باید در این اولویت قرار گیرند./

پایان پیام