سید محمد جواد ابطحی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در واکنش به حذف برخی از سرفصل های کتب ادبیات فارسی گفت: در داخل کشور عناصر و ارگان هایی هستند که اهتمام جدی به زبان و ادبیات فارسی ندارند و این در حالی است که در بودجه سنواتی برای ۱۸ دستگاه جهت ترویج زبان و ادبیات فارسی بودجه تعیین شده است.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: البته بنده با این مسئله مخالفم و معتقدم که بودجه ترویج زبان و ادبیات فارسی باید یک کاسه شود و متولی آن یک نهاد باشد اما در حال حاضر دستگاه های مختلفی برای ترویج زبان و ادبیات فارسی پول می گیرند اما کاری انجام نمی دهند.

آموزش و پرورش باید مهد پرورش زبان و ادبیات فارسی باشد

وی ادامه داد: آموزش و پرورش باید مهد پرورش زبان و ادبیات فارسی باشد، اما برخی افراد در این وزارتخانه غنای ادبیات فارسی را از بین برده اند به گونه ای که امروز دانش‌آموزان ما با آثار بزرگانی چون سعدی و حافظ آشنا نیستند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: علت حذف برخی مطالب از کتاب های ادبیات فارسی به سلیقه هایی بازمی گردد که در وزارت آموزش و پرورش حاکم است و همچنین برخی افراد برای سفارش چاپ کتاب و تغییرات کتب پول دریافت می کنند و این فضا رانتی را برای آنان ایجاد کرده که از آن استفاده می کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: بسیاری از مطالب مهم از کتاب های ادبیات فارسی حذف شده است و به اعتقاد بنده عده ای به دنبال تضعیف زبان و ادبیات فارسی هستند.

ابطحی عنوان کرد: تاکنون کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جلساتی را در این زمینه برگزار کرده است اما لازم است طرحی را هم در این راستا آماده کرده و دستگاه هایی چون آموزش و پرورش را ملزم کنیم که در تغییر کتب درسی، مواردی را لحاظ کنند./

پایان پیام