به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 18فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی گفت: بی‌توجهی به ورشکستگی کشاورزان جنوب کشور از جمله جیرفت و عنبرآباد، رودبار و کهنوج در جنوب استان کرمان و رودان و میناب در شرق استان هرمزگان و ایرانشهر و چابهار در استان سیستان و بلوچستان شایسته دولت تدبیر و امید نیست. کشاورزان از جمله تولیدکنندگان پیاز، سیب‌زمینی و گوجه فرنگی در جنوب کشور به خصوص در جیرفت و عنبرآباد در حال نابودی هستند و تاکنون اقدام موثری در این منطقه انجام ندادیم، لطفاً دستور رسیدگی و پیگیری ویژه دهید.

نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی خطاب به معاون اول رئیس جمهور افزود: آقای جهانگیری شما دو دوره نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد بودید و ظرفیت و مشکلات این منطقه را به خوبی می شناسید اما علیرغم مکاتبات فراوان برای حل مشکل کشاورزان اقدامی انجام ندادید.

وی در ادامه خطاب به وزیر علوم اظهار کرد: به خاطر حسن توجه شما به پژوهش‌های کاربردی مورد نیاز کشور و برنامه‌های دانشجومحور و توجه ویژه به دانشگاه‌های در حال توسعه از جمله دانشگاه جیرفت تشکر می‌کنم.

اعظمی ساردوئی خطاب به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ساخت موزه جیرفت در قلب تمدن بشری پس از 14 سال هنوز در طبقه اول باقی مانده است، این موضوع چه مفهومی دارد. در همین راستا تیم‌های حفاظت میراث فرهنگی منطقه بدون امکانات و کارکنان میراث از نظر استخدامی بلاتکلیف هستند لذا با این نحوه مدیریت نه میراثی باقی می‌ماند و نه فرهنگ گردشگری نهادینه می‌شود بنابراین ضمن تخصیص اعتبارات، دستور پیگیری بدهید.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم از وزیر بهداشت و درمان و تمام معاونان وی به خاطر توجه به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و تأمین تجهیزات بیمارستانی و تخصیص اعتبار برای تکمیل این بیمارستان تشکر کرد. همچنین از آذری جهرمی بابت پیگیری مشکلات مخابراتی جیرفت و عنبرآباد تشکر کرد و گفت هنوز بخشی از مشکلات منطقه باقی است و به مساعدت بیشتر نیاز دارد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به وزیر نیرو گفت: یا سد نسازید و یا اگر اقدام به سدسازی می‌کنید شبکه کانال‌های زیر سد را هم بسازید ، 3 دهه از آبگیری سد جیرفت می‌گذرد، از مجموع 30 هزار هکتار تنها کمتر از هزار اراضی با آب سد آبیاری می‌شوند. این موضوع عین ترک فعل و بی‌برنامگی است./

پایان پیام