جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از کیفیت پایین غذای دانشجویان و عدم رعایت بهداشت، گفت: پیش از شروع سال تحصیلی جاری یکی از جلسات کمیسیون آموزش و تحقیقات به بررسی دغدغه‌ها و چالش‌های پیش روی آموزش عالی با حضور روسای دانشگاه‌ها و مسئولان وزارت علوم اختصاص یافت. دراین جلسه روسای دانشگاه‌ها از کمبود بودجه گلایه داشتند به زعم آنها تخصیص قطره چکانی بودجه یکی دیگر از مشکلات اساسی مراکز آموزش عالی است.

نوسانات قیمتی، دانشگاه‌ها را با چالش تامین مواد اولیه موردنیاز غذای دانشجویان روبه رو کرد

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر نوسانات قیمتی تامین مواد اولیه موردنیاز برای غذای دانشجویان را با مشکل مواجه کرده است، افزود: اگر تغییری در کیفیت غذای دانشجویان ایجاد نشود و اعتراضات ادامه داشته باشد وزیر علوم باید به کمیسیون آموزش گزارش دهد.

کمبود بودجه نمی‌تواند دلیل مناسبی برای کیفیت پایین غذای دانشجویی باشدو بهانه‌ای شود برای مسئولان آموزش عالی کشور تا رفع مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان را به تاخیر بیندازند

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر کیفیت پایین غذای دانشجویان به نمایندگان ارائه نشده، بیان کرد: اگر گزارشی در زمینه کیفیت نامطلوب غذای دانشجویان به نمایندگان برسد کمیسیون با دعوت از دستگاه‌های متولی علت اصلی این نقصان را بررسی می‌‌کند.

عدم نظارت وزارت صمت بر بازار مواد غذایی مشکلات عدیده‌ای در سلف‌های دانشجویی ایجاد کرد

وی با بیان اینکه وزارت صمت و علوم باید درخصوص کیفیت پایین غذای دانشجویی پاسخگو باشند، اظهار کرد: از آنجا که کنترل بازار و تامین مواد اولیه برای تهیه غذا از وظایف وزارت صمت است و حال که گرانی این مواد دلیل ارائه کیفیت پایین غذای دانشجویی شده این وزارتخانه باید پاسخگو باشد و با ارائه راهکار مناسب مشکلات موجود را برطرف کند.

برنج و گوشت یارانه‌ای به دانشگاه‌ها ارائه شود

کوچکی‌نژاد با تاکید براینکه وزیر صمت باید به وزارت علوم در تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی کمک کند، خاطرنشان کرد: با ارائه برنج، گوشت و.... به صورت یارانه‌ای و با ارز4 هزار و 200 تومانی باید موانع موجود در سر راه تامین و تهیه غذای با کیفیت و درجه یک برای دانشجویان را از بین برد. وزارت علوم نیز باید برنامه‌ای جامع و عملیاتی برای غذای دانشجویی تدوین و ارائه کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: کمبود بودجه نمی‌تواند دلیل مناسبی باشد تا غذای دانشجویی نتواند به کیفیت مناسب خود دست یابد و بهانه‌ای شود برای مسئولان آموزش عالی کشور تا رفع مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان را به تاخیر بیندازند؛ بخش زیادی از این مشکلات می‌تواند با برنامه ریزی دقیق، نظارت صحیح و به موقع برطرف شود تا دانشجویان به امید دریافت غذا با کیفیت و سلامت مطلوب به سلف‌های دانشجویی وارد شوند.

ضرورت انعقاد قرارداد با پیمانکاران متعهد و کاربلد برای تهیه غذای دانشجویان

وی با بیان اینکه وزارت علوم با پیمانکاران متعهد و کاربلد برای تهیه غذای دانشجویان قرارداد ببندد، ادامه داد: براساس جلسات کمیسیون آموزش وزرای زیربط باید درخصوص تهیه مواد اولیه باکیفیت غذایی با وزارت علوم همراهی کنند نوسانات قیمتی و گرانی نمی‌تواند توجیه مناسبی برای نابسامانی‌ها و کیفیت پایین غذاها در دانشگاه‌ها باشد.

رسیدگی به وضعیت سلف‌های دانشجویی نیازمند استفاده از افراد باتجربه است

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: رسیدگی به وضعیت سلف‌های دانشجویی نیازمند استفاده از افراد باتجربه به بحث تغذیه دانشجویان باشد؛ بدین معنا که در تهیه اجناس و لوازم پخت و پز و هم چنین مواد غذایی از تجربه کافی برخوردار باشند./

پایان پیام