به گزارش خبرگزاری خانه ملت، خدیجه ربیعی فرادنبه  در دیدار مسئولان و کارگزاران چهارمحال و بختیاری با نماینده ولی فقیه در استان، با اشاره به پیگیری مشکلات استان در وزارتخانه‌ها، گفت: تسهیلات خوبی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان طی جلسه اخیر تصویب شد. 

وی آب را یکی از مسائل مهم استان خواند و افزود: در همین راستا اعتبار خوبی برای پروژه آبرسانی بن-بروجن در سال جاری پیش‌بینی شده است و با توجه به تأکیدات وزیر نیرو این پروژه تا سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد. 

وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را لازمه رفع مشکلات ترانزیتی استان از جمله هوایی و جاده‌ای دانست و اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی اعتبارات خوبی برای این حوزه در بودجه سال جاری و جلسات متعدد با وزیر راه و شهرسازی شاهد پیشرفت خوبی در حوزه راه‌ها خواهیم بود. 

نماینده مردم بروجن در مجلس گردشگری را از حوزه‌های مغفول مانده استان چهارمحال و بختیاری برشمرد و ادامه داد: گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و منابع استان می‌تواند در توسعه استان بسیار اثرگذار باشد که نیازمند توجه و اهتمام بیشتری است. 

وی با اشاره به این‌که «سیل اخیر تلنگری بود تا به حوزه آبخیزداری توجه ویژه‌تری شود»، خاطرنشان کرد: امید است با برنامه‌ریزی و افزایش اعتبارات شاهد ارتقای حوزه آبخیزداری استان باشیم. با توجه به مسائل بین‌المللی باید همواره در میان مردم و مسئولین انسجام و اتحاد برقرار باشد و فارغ از نگاه‌های سیاسی در راستای اعتلای کشور و استان تلاش کنیم.

ربیعی هم‌چنین در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، اظهار کرد: در کلیات بودجه ۹۸ بسترسازی مطلوبی برای رفع مشکلات انجام شده است.

وی افزود: در یکی از تبصره‌های بودجه استفاده از تسهیلات برای آبرسانی مناطق روستایی و عشایری و همچنین آبخیزداری که مباحث مهمی هستند و معضل استان در بحث آبرسانی است، اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده که باید تلاش شود و سهیمه استان از این اعتبارات جذب شود. بارش‌ها نشان داد که باید از شاخص‌ها و بسترهای منابع و نزولات جوی استفاده کرد پروژه‌هایی که ذخیره آب دارند زیربنای توسعه در سایر اهداف استان هستند.

وی تاکید کرد: نمایندگان نیز در افزایش سهم اعتبارات استان و بحث چانه‌زنی نیز در کنار مسئولان هستند و پیگیری‌ها صورت می‌گیرد.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکل مدارس آموزش و پرورش در رابطه با پرداخت هزینه‌ها، تصریح کرد: این امر نیازمند بررسی دقیق‌تر بوده در صورتی که کم و کاستی وجود دارد نیاز به تلاش بیشتر است. نیروگاه خورشیدی و تولید برق نیز از انرژی‌هایی است که استان در این زمینه به لحاظ موقعیت جغرافیایی از پتانسیل لازم برخوردار بوده که لازم است اهتمام وافر در این زمینه صورت گیرد.

به گزارش ایسنا وی تصریح کرد: باید بررسی‌هایی از سوی مسئولان اجرایی نهادهای حمایتی در خصوص توانمندسازی مددجویان و استفاده از طرح‌های اشتغالزایی صورت گیرد که نصب پنل‌های خورشیدی در منازل مددجویان می‌تواند خودکفایی آن‌ها را به همراه داشته باشد. هرچه به سمت انرژی‌‎های نو پیش‌برویم قطعاً اثربخشی مطلوبی به همراه دارد، زیرا موجب تقویت اشتغال و منابع انرژی در کشور می‌شود، همچنین پیش‌زمینه‌ای برای صادرات انرژی می‌شود.